top of page

despre depresie

E acolo. Uneori vine fără să o simțim. Ne intră în viață și, dacă nu suntem atenți, aruncă totul în beznă. Depresia este o normalitate a timpurilor pe care le trăim. La fel cum este și depășirea ei. Primul pas e să începi să vorbești despre asta. E un obicei sănătos să ceri ajutor atunci când simți că nu mai poți face față singur. În aceaste conversații #habits, i-am invitat pe Dr. Gabriel Cicu (iulie) și Dr. Răzvan Peristeri (septembrie) să deschidem un subiect important, mai ales într-o lume post-pandemică: #depresia.

Participă la conversație:
gabriel-cicu.jpeg

Dr. Gabriel Cicu este psihiatru și psihoterapeut psihanalist specializat în tratamentul dependențelor. A absolvit cursurile Facultății de Medicină din Valencia, Spania, și este doctor în științe medicale ​la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București. A urmat un masterat în adicții la Barcelona.​Este terapeut și formator în Interviu Motivațional, membru al MINT – Motivational Interviewing Network of Trainers. Fondator și proprietar PsyMotion – prima clinică privată de psihiatrie, psihoterapie și dezvoltare personală, specializată în dependențe, înființată în anul 2008 și devenită Color Mind în anul 2015.

Oana Martha Igrișan este fondator al Societății Omului Sănătos, comunicator și constructor de comunități cu peste 20 de ani de experiență în jurnalism, relații publice, afaceri guvernamentale, arte și comunități. Oana e activeă în cadrul societății civile și al comunității ONG-urilor. Înțelege cu tărie necesitatea schimbării modului în care percepem viața și sănătatea. 

WhatsApp%20Image%202021-05-17%20at%2012.
Y6A7847.jpeg

Răzvan Peristeri  este psihoterapeut, cu specializare în psihoterapie cognitiv comportamentală, hipnoterapie și psihooncologie.  Este psiholog sportiv și membru fondator al Asociaţiei de Hipnoterapie şi Psihoterapie Cognitiv – Comportamentală. E Maestru 6 Dan Aikido - Fondator al Federaţiei Romane de Aikido Modern și Senior Consultant în people reengineering (Advanced Thinking Management Group).

Intră în comunitate pentru a avea acces
la podcast-uri și alte resurse despre depresie.

habits. e un proiect sprijinit și apreciat de

UCB_CMYK_2D_RO_L_Simple.png
1519898609661.png
116798378_640580846816993_87071309932017
logo act color copy.jpg
bottom of page