top of page

despre somn

Tu cum dormi noaptea? Te trezești odihnit? Visezi? Vorbești în somn? Comportamentele noastre din timpul nopții sunt la fel de diverse ca personalitățile umane. Ne petrecem trei sferturi din viață dormind și ar trebui să dăm cel puțin la fel de multă atenție rutinei de noapte cât îi dăm celei din timpul zilei. Lumea se schimbă și somnul nostru se schimbă cu ea. Cum se doarme bine în secolul XXI? Stăm de vorbă cu experți în somn ca să dormim mai liniștiți.

Testul creat de Dr. Michael Breus te poate ajuta să dormi mai bine,
în funcție de cum e programat organismul tău!

Participă la conversație:
Michael-Breus-Banner-1_edited.jpg

Michael J. Breus, The Sleep Doctor, este psiholog clinic, diplomat al Consiliului American de Medicină pentru Somn și membru al Academiei Americane de Medicină pentru Somn. A fost numit recent unul dintre cei mai influenți 10 oameni în somn. Este autorul cărții „The Power of When” un ghid bestseller de bio-hacking care demonstrează că există un moment perfect pentru a face totul, bazat pe cronotipul biologic genetic. A doua sa carte „The Sleep Doctor’s Diet Plan: Lose Weight Through Better Sleep”, discută despre știința și relația dintre somnul de calitate și metabolism. Prima sa carte, „GOOD NIGHT: The Sleep Doctor’s 4-Week Program to Better Sleep and Better Health” este un ghid pentru un somn mai bun. Michael Breus intră în conversația habits despre somn pe 27 mai!

Dr. Alex Dimitriu aduce în munca sa un profund respect pentru știință și spiritualitate. Din punct de vedere profesional, Alex este certificat dual în psihiatrie și medicina somnului. Ca psihiatru, el s-a specializat în interacțiunea complexă dintre minte și corp. În lucrarea sa, Dr. Dimitriu îi ajută pe pacienții săi să optimizeze performanțele de vârf pe timp de zi și somnul restaurator de vârf pe timp de noapte. El a fost recunoscut în SUA de The New York Times, Men’s Health, Cosmopolitan, Psychology Today, NBC News printre alte. Alex servește, de asemenea, ca recenzent medical pentru Business Insider, Fundația Somnului și este un autor care contribuie la The Encyclopedia of Sleep Medicine. Dr. Alex Dimitriu intră în conversația habits despre somn pe 3 iunie!

alex-dimitriu_edited.jpg
186929089_766590560723437_90263906417660

Olga Udrea este psiholog psihoterapeut specializată în analiză tranzacțională. A fondat Mind Initiative din pasiunea pentru cunoașterea minții umane și încrederea în resursele interioare ale fiecăruia de a traversa un proces de schimbare pozitivă. Absolventă de Științe politice și alumna London School of Economics, a îmbinat sistemul academic autohton și britanic cu experiențele multiculturale și din sectorul nonguvernamental. Când nu este în cabinet alături de clienții săi, Olga se implică în programe de învățare și auto-cunoaștere precum „Părinte conștient” sau „We Grow Coaching Academy”, cu încredere în potențialul de transformare individual prin experiențe colective. Este pasionată de jazz, neuroștiințe și meditație. Olga intră în conversație cu Dr. Alex Dimitriu!

WhatsApp%20Image%202021-05-17%20at%2012.

Intră în comunitate pentru a avea acces
la podcast-uri și alte resurse despre nutriție.

habits. e un proiect sprijinit și apreciat de

UCB_CMYK_2D_RO_L_Simple.png
1519898609661.png
116798378_640580846816993_87071309932017
logo act color copy.jpg
bottom of page