top of page

despre nutriție

Care e relația ta cu mâncarea? E o întrebare aparent simplă, dar cât de ușor e să găsim un răspuns? Pentru a doua ediție habits, o serie de conversații contemporane despre corp, minte și spirit, Societatea Omului Sănătos propune un subiect actual, dar în continuă evoluție: NUTRIȚIA. Cum mâncăm azi, ce mâncăm, de ce mâncăm, dincolo de senzația de foame, și cât știm despre mâncarea noastră? Începând cu 22 aprilie, timp de trei săptămâni, invitații ediției vor oferi insight-uri și informații despre ce înseamnă nutriția modernă. Toate conversațiile vor fi postate online, pe această pagină.

Participă la conversație:
Lawrance-Chukwudi-Nwabudike.jpeg

Dr. Lawrence Chukwudi Nwabudike este Medic Specialist în Dermatologie, Doctor în Medicina, Medic Homeopat si Lector ARHC. De mai bine de două decenii activează cu succes în medicina românească. Născut în Nigeria, a urmat Facultatea de Medicină din Lagos, apoi a obținut o bursă post-universitară în România și a decis să rămână aici, unde a terminat și doctoratul. Moștenitor al unei vechi tradiții de medicină naturistă, prin bunica sa, doctorul Lawrence s-a dedicat încă din facultate studierii metodelor medicinei holistice, căutând dincolo de studii, doctorate şi diplome, soluții prin homepatie, acolo unde metodele convenționale nu au putut da rezultate. Pe 6 mai, Dr. Lawrence Chukwudi Nwabudike intră în conversația habits despre NUTRIȚIE.

Dr. Sorin Sălăjan este medic ortoped pediatru cu specializări în sistemul Silva Ultramind, hipnoză, nutriție și terapia Bowen. A lucrat cu un program de autocontrol al greutății și cu noțiuni de nutriție complementară pentru optimizarea stării de sănătate și am aprofundat tehnicile de creştere a performanţei creierului, prin utilizarea frecvenţei alfa în stare de conştienţă. Din 2002 este instructor acreditat al Metodei Silva, iar din 2016 a devenit instructor Silvaultramind. Din 2013 aplică terapia Bowen, facilitând restartarea stării de bine în mod neinvaziv. Din 2018 este hipnoterapeut acreditat printr-un program acreditat în Statele Unite (NGH). Pe 6 mai, Dr. Sorin Sălăjan intră în conversația habits. despre NUTRIȚIE.

sorin salajan.jpeg
stamin.jpeg

Daniel Stamin este membru al comunității formate în jurul Societății Omului Sănătos. Este coach, facilitator/trainer și consultant din curiozitate, pasiune și dorința de a susține oameni dornici de schimbare direcționată, îmbunătățire și rezultate deosebite. Lucrează în domeniul acesta de aproape 20 de ani. Este biohacker și pasionat de nutriție și obiceiuri sănătoase. Din 22 aprilie, Daniel moderează conversațiile habits despre NUTRIȚIE.

Intră în comunitate pentru a avea acces
la podcast-uri și alte resurse despre nutriție.

habits. e un proiect sprijinit și apreciat de

UCB_CMYK_2D_RO_L_Simple.png
1519898609661.png
116798378_640580846816993_87071309932017
logo act color copy.jpg
bottom of page